Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/joranzx6/domains/articulum.nl/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Articulum terug van weggeweest! – Articulum
 

columnsArticulum terug van weggeweest!

In 2014 ging Socialive, de website voor en door jonge ondernemers, over in Articulum. Sinds dien is er veel gebeurt. Daarom wil ik je nu, als Articulum-corrifee, graag kennis laten maken met het nieuwe Articulum. Er is veel gebeurd, het bedrijf is meermaals van eigenaar veranderd en nu weer terug onder de oprichter, ik zelf dus. Met een nieuw team en verse energie willen we Articulum terugbrengen naar het oude niveau en verder. Met meer...
joran-lars10 september 20181 min
https://articulum.nl/wp-content/uploads/2018/09/jl.png

In 2014 ging Socialive, de website voor en door jonge ondernemers, over in Articulum. Sinds dien is er veel gebeurt. Daarom wil ik je nu, als Articulum-corrifee, graag kennis laten maken met het nieuwe Articulum.

Er is veel gebeurd, het bedrijf is meermaals van eigenaar veranderd en nu weer terug onder de oprichter, ik zelf dus. Met een nieuw team en verse energie willen we Articulum terugbrengen naar het oude niveau en verder. Met meer interviews, unieke content & meer interactie gaan wij proberen jonge ondernemers nog beter samen te brengen.

 

Wij hebben er zin in en in de komende weken zul je meer en meer artikelen op de site zien verschijnen!

 

Joran-Lars Busscher

Oprichter & eindbaas bij Articulum

joran-lars


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/joranzx6/domains/articulum.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/joranzx6/domains/articulum.nl/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Reageren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

{{ image }}

{{ title }}

{{ date }} {{ comments }}
{{ readingtime }}
{{ author }}
{{ image }}

{{ title }}

{{ date }} {{ comments }}
{{ readingtime }}
{{ author }}
{{ image }}

{{ title }}

{{ date }} {{ comments }}
{{ readingtime }}
{{ author }}